Hoppa till innehåll

FINA HÄSTAR!

Hästarna mycket fina nu i kväll. Mamma joggade Palle och det såg väldigt bra ut. Han var avspänd, aktiverade sina bukmuskler och hade en väldigt fin överlinje. Han joggades i skritt, trav & galopp runt fyrkantsspåret och på större böjda spår. Mer kan jag inte önska från varken han eller mamma.

Ida-Holly fick jobba lite mer. Vi red i Merrys gamla sadel idag och den ligger inte perfekt, men rätt så bra (?) tror jag. Ida-Holly verkade iallafall trivas och vi fokuserade på galoppen. Hon var fint på rälsen och i rytmen från början, jag vävde in mindre volter, övergångar inom galoppen samt skänkelvikningar. Jag kunde komma om med benen och påverka henne utan att hon kände sig pressad. Hon var positiv, väldigt koncentrerad och harmonisk. Det var väldigt roligt att rida henne idag. Jag är så nöjd!

Publicerat iHållidejHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *