Hoppa till innehåll

INSTÄLLD TRÄNING

Kom hem från jobbet och såg direkt att något var fel med Palle. Vänster fram. Han har tunna väggar och jag misstänker ett sömtryck. Hovis var ju här tidigare idag… Stackars Palle! Idag skulle vi dessutom hopptränat för första gången på nästan 1 år. Snacka om besvikelse, hade verkligen ett pirr i magen inför kvällens hoppträning. Att få visa upp min fina häst och göra det vi gillar så mycket tillsammans igen efter all ovisshet.

Aja, tänkte jag. Jag tar Ida istället. Och vad tror ni? Jo hon visar också på en reaktion. Helt otroligt. Detta har aldrig någonsin hänt innan. Min hovslagare är väldigt duktig och känner mina hästar väl. Hon har skott dem ett bra tag nu. Jag känner mig rent utav mållös? Hur är det möjligt? Jättekonstigt!!!

Som jag sa. Ju mer jag berättar om mina planer ju mindre blir dem av… Snacka om att det inte kan ha varit meningen att jag skulle åka någonstans med hästarna idag.

Jahopp. Jag går väl ut till garaget och tränar.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *