Hoppa till innehÄll

5 KORTA FAKTA OM MIG

đŸ”·Jag Ă€r en sĂ„dan som fĂ„r ”rage” nĂ€r jag spelar spel. Skriker fula ord och fĂ„r psykbryt. ”Folk skulle se dig nu” brukar Z sĂ€ga😂 

đŸ”¶Ogillar i regel att trĂ€na med mina hĂ€star i grupp. TrĂ„kigt nĂ€r andras hĂ€star krĂ„nglar och all tid försvinner till det🙈 Sen gillar jag att fĂ„ valuta för pengarna, och det fĂ„r jag bĂ€st nĂ€r jag Ă€r sjĂ€lv sĂ„ att trĂ€naren kan Ă€gna all sin uppmĂ€rksamhet mot mig och bara mig. Finns dock mycket roligt med grupptrĂ€ningar ocksĂ„, vissa trĂ€nare Ă€r kanon pĂ„ att hĂ„lla dem. Jag har sĂ„klart full förstĂ„else för att det ibland gĂ„r sĂ€mre för olika ryttare & trĂ€nare.

đŸ”·Jag Ă€r skitmesig till nĂ€r det kommer att ringa samtal. Vill alltid smsa eller mejla.  

đŸ”¶Ogillar i regel att skriva mina tankar om hĂ€star/ridning som jag gör i vissa inlĂ€gg, men jag fĂ„r sĂ„ mycket fina kommentarer att jag gör det Ă€ndĂ„. Det jag ogillar med det Ă€r: 1. Det jag menar med inlĂ€gget Ă€r en sjĂ€lvklarhet och borde egentligen inte behöva skrivas. 2. Jag tycker det Ă€r svĂ„rt att formulera mig och Ă€r rĂ€dd för att bli missförstĂ„dd. 3. Vem Ă€r jag ens att tycka och skriva?  

đŸ”·Jag vill att folk svarar pĂ„ mina mejl och sms direkt. GĂ„r det för lĂ„ng tid smsar jag igen. Att vĂ€nta, vad Ă€r det? 

Publicerat iPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *