Hoppa till innehåll

PALLE; dagens öppen bana!

Palle fick åka på öppen bana idag och gissa om han slog igång på alla cylindrar? Svar ja. Vänta på hinder, vad är det?🤣 Det var bland det mest operfekta jag hoppat på senare tid, haha. Vi hoppar ju av på ett lämpligt ställe, men resten, haha. Palle var otroligt glad. Lät såhär från ridhuset: ”Ptrroo, ptroooo, ptrooooooooooo!!!”.

”Ptrooo” som sagt, haha!
Duktig!

Nu testar vi oss fram med bett & bettlöst. Idag red jag på mitt nya bett i kombination med en bettlyftare. Det kändes överraskande bra. Gnissel mot slutet, dock lätt hänt att det blir lite mer gnissel när han laddar på som idag. Han var annars väldigt stilla och lugn i sin mun, ett gott tecken! Nu får det bli en period där vi undersöker & testar samtidigt som vi varvar med mycket bettlöst eftersom att han trivs bäst med det.

Hursomhelst, väldigt roligt att vara iväg med Palle igen. Håller han sig bara fräsch så kommer han snabbt bli starkare. Klassar nog detta som vår första RIKTIGA hoppning på mycket länge.

Klara & redo att åka hem. Lite lugnare nu, haha.
Publicerat iHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *