Hoppa till innehåll

LILLAN; dagens ”ridpass”!

Efter den öppna banan med Palle så åkte vi till det närliggande ridhuset med Lillan. Hon var ju suverän för några veckor sedan och vi travade för första gången. Efter det fick hon vila ca 2 veckor, efter det har hon varit lite mer komplicerad… Nervig, pigg och inte riktigt sig själv.

Hon har varit ganska tanig så vi har gett & ger henne mycket grovfoder. Vi har även kompletterat med kraftfoder för att hon ska få sig tillräckligt med protein. Hon har ätit det en längre tid, men nu känns det som att kroppen kommit ifatt. Det i kombination med nyår (då var hon som mest förändrad) gjorde att hon blev stimmig. Nu har hon fått mindre kraftfoder i några dagar och plötsligt känner jag igen vår hästen igen. Idag skrittade och travade vi. Hon förstår inte riktigt, men skötte sig kanon från början till slut.

Så nöjd!

Nöjda efter ett bra ”ridpass”. Dags att packa in oss i transporten och åka hem igen.
Publicerat iKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *