Hoppa till innehåll

ONSDAG

Go kväll! Jag har haft lite semester måndag & tisdag. Jobbat idag. Tanken är att vara ledig imorgon & fredag också. Skönt!

Jag får se lite vad jag & mamma hittar på med hästarna resten av veckan. Jag har iallafall bokat in öppen bana imorgon och på söndag. Ida-Holly var ju aningens svullen i måndags. Det var fint redan igår. Hon får ta det lite extra lugnt någon dag till medans jag kontrollerar benet lite extra noga. Ser det fortsatt bra ut så är det hennes tur på söndag, Palle imorgon.

Nu ska det iallafall bli lite onsdagslyx här. God mat & soffan hela kvällen lång. Ska försöka att uppdatera er så mycket som möjligt kommande dagar, så kika in!

Nytagen bild från när jag nyss var ute och tog in hästarna. Vintern är tillbaka…
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *