Hoppa till innehåll

MIN TRÄNING

Jaha, då var träningen igång igen efter ca 5-6 veckor ledigt, mitt längsta uppehåll på mycket länge. Hunnit köra ett par pass nu och i kväll står nästa pass på schemat. Jag & mamma ska gå på cirkelfys tillsammans, det blir kul.

Jag blir inte särskilt stressad av att vila 5-6 veckor från träningen. Min kondition & styrka har jag byggt under en lång tid, det försvinner inte i första taget. Självklart blir det ett litet tapp, men det är lätt ordnat. Det enda som är jobbigt är rastlösheten som infinner sig. Jag mådde SÅ BRA efter att fått ta ut mig på Bodycombat i måndags. För några år sedan tränade jag inte aktivt på samma sätt och skulle aldrig bli rastlös på det vis som jag blir nu. Jag har skapat ett monster, haha.

Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *