Hoppa till innehåll

DAGENS RIDPASS; Palle & Ida-Holly!

Hästarna var så duktiga idag! Jag & mamma åkte till ridhus och red nu i kväll. Jag red Ida-Holly och mamma red Palle. Hon joggade Palle i alla gångarter. Han såg fin ut, avspänd. Lång hals och aktiva bukmuskler. Väldigt bra. Ida-Holly och jag trimmade över upphöjda bommar. Tränade på att rida över dessa bommar så bra jag kunde. Det var inte perfekt, men hon kämpade på jättebra. Det var jätteroligt att rida henne, hon svarade så fint på min hjälpgivning. Hon har ett helt annat tryck i bakbenen och är verkligen mer ”ihop”. Det är jobbigt och hon vill ”krokna ihop” lite stundtals, vi tappar någon kroppsdel här & var eller förlorar lite bjudning. Vi får jobba på att behålla delarna på plats och gripa oss för framåt samtidigt som vi behåller den nyfunna bärigheten. Då blir det riktigt bra! Summa summarum två väldigt bra ridpass!

Jag vet att jag som idag ofta avslutar med att skriva ”bra ridpass”. Det kommer enstaka ridpass där jag skriver att det gått dåligt. Och då har det gått riktigt dåligt, haha. Annars försöker jag att se alla ridpass som bra. Alla ridpass tar mig nämligen framåt. Alla ridpass är lärdomar som förr eller senare hjälper mig framåt på ett eller annat sätt. Alla ridpass leder till utveckling. ”Det går ju alltid bra för dig” har några sagt till mig genom åren, och det är delvis för att jag väljer att se det så också. I slutändan är det vi som avgör om det gått dåligt eller bra, och jag försöker i största möjliga mån att reflektera i positiv anda kring mina ridpass.

Hursomhelst. Imorgon vilar Palle och Ida-Holly ska skrittas. Jag ska även rida Merry!

Publicerat iHållidejHeart PaalPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *