Hoppa till innehåll

LES MILLS BODYCOMBAT

Nu vet jag att jag lever. 55 minuter Les Mills Bodycombat avklarat. Detta kanske låter konstigt, men detta passet är verkligen lösgörande för mig. Jag blev väldigt stel i skuldror & axlar under tiden jag var sjuk. Bodycombat är konditionsträning med olika rörelser inspirerade av kampsport så som karate, boxning, taekwondo, muay thai m.m. Mycket snabba fötter, slag & sparkar. Allt vevande med armarna brukar leda till att jag verkligen kommer loss i överdelen av ryggen, det känns alltid betydligt bättre efteråt.

Detta var första konditionspasset på säkert 6 veckor. Tog inte ut mig till max, men jag ser på pulsen att kroppen fick kämpa. Jag känner mig märkbart svagare, men redo att ta i. Kroppen är pigg. Nu gäller det bara att inte brassa iväg med för mycket för snabbt. Imorgon står lugn styrketräning på schemat.

Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *