Hoppa till innehåll

MÅNDAG

Tre mobilbilder från hagen igår❤️

Måndag och jag är fortfarande hemma. Jag kommer nog att få dras med vissa efterhängsna symptom ett tag till. Sov ordentligt inatt för första gången på evigheter. Halleluja. Räknar med att vara tillbaka på jobbet på onsdag. Jobbar sedan över jul & nyår.

Denna måndag har som de andra dagarna på senare tid varit väldigt lugn, men det blir en del ändå. Jag har ju stall & hästar att ta hand om. Släppte ut hästarna imorse och gjorde stallet. Sedan fick jag hjälp med att rida ut hästarna av mamma, vi red ut en sväng ihop strax efter lunch. Lugn tur i skritt & trav. Skönt för dem att komma ut och röra på sig. Lillan fick vara hemma, vi ryktade henne en kort stund och övade på att tränsa en gång. Alla hästar mycket duktiga.

Publicerat iAllmäntHållidejHeart PaalKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *