Hoppa till innehåll

LILLAN; ridhus igen!

Igår var det julbord och fest hela dagen lång. Superkul! Idag är en slappisdag. Det har inte blivit så mycket häst i helgen, men lite träning med Lillan har vi hunnit med i dag. Och vilken bra träning det blev.

Jag, Lillan & mamma åkte till ridhuset 5 minuter bort. Vi började med att longera lite och sedan hängde jag på henne en liten stund för att sedan sitta upp ordentligt och skritta henne. Hon var verkligen superduktig, nu har det gått exakt 3 veckor sedan jag senast var uppe på henne. Jag har hängt på henne en gång däremellan. Hon är ju fortfarande ingen van resenär, men det var riktigt roligt att hon var så bekväm både på platsen och med att ha mig på ryggen så att vi kunde träna lite mer på det.

Väder, vind och att vi har prioriterat löshoppning har gjort att jag inte varit uppe på länge. Jag vill helst inte att det ska gå flera veckor emellan, men som tur är så har det ju gått jättefint ändå. Känns skönt att vi fick till det idag. Härnäst så har vi löshoppning att se fram emot. Nästa helg ska hon få löshoppa för andra gången!

Publicerat iKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *