Hoppa till innehåll

HÅLLIDEJ; kvällens hoppträning!

Några klipp från dagens träning.

Kors i taket, jag har faktiskt tränat hoppning för en tränare i kväll. Det har ju blivit otroligt fattigt på den fronten sedan Jens W flyttade. Finns flera anledningar. Dels så vill jag bara träna för tränare som jag tycker är BRA, och så vill jag helst träna privat. Och så ska detta finnas lättillgängligt när det passar mig. Självklart blir det begränsningar med heltidsjobb och allt annat på schemat. Det Jens var för mig kan inte någon annan vara, men självklart är det roligt (och behövligt) att träna för någon ibland även om jag tycker att jag klarat & klarar mig ganska bra.

I kväll tränade jag för en tjej som heter Jenny (Jk’s häst). Gruppträning. Jag står ju såklart ut med en & annan gruppträning, speciellt när de så väl ordnade som dessa. Jag har såklart inget emot andra ekipage, det är bara det att jag själv tycker att det ger mer för pengarna att träna privat. Fördelen med gruppträning är att få se lite andra ekipage & ryttare. Roligt för mig som alltid knegar på ensam annars.

Jag har tränat för Jenny två gånger innan. En gång med Pärlan (en häst som jag hjälpte till med ett tag) samt en gång i somras med Ida-Holly. Tanken har varit att sno åt sig en reservplats då & då, men det har aldrig riktigt passat. Kul att det blev av nu.

Ida-Holly är lite svårare denna tiden på året. Och så inomhus på det. Hade en ganska dålig känsla. Fick inte till det. Samtidigt så är det absolut inte dåligt. Hon kämpar för mig och är underbar. Trots det så blir det ”bara” ganska bra. Distanserna sitter, tror ingen får ont i magen när vi hoppar. Det jag hade önskat hade varit lite mer kvalité. En lite mer framme, rundare och kraftfullare galopp mellan skänkel & hand.

Orkar faktiskt inte analysera träningen så mycket vidare, jag är helt enkelt inte bättre än såhär vissa dagar. Inget jag tänker på. Jag är glad över min fina häst och glad över min insats. Roligt att träna. Det kan såklart inte vara WOW varenda gång, men likväl roligt ändå. Och givande såklart. Taggad på att hoppa en annan dag igen. Ny dag, ny möjligheter som man säger😉

Publicerat iHållidejTräningar

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *