Hoppa till innehåll

PALLE; dagens ridpass!

Palle bjöd på ett toppenbra ridpass i kväll. Nu handlar det om att få honom stark, liksidig & smidig igen.

Jag fokuserade mest på galoppen, den lösgör honom bäst. Jag red olika vägar och använde mig av en bom samt förvänd galopp. Det var jobbigt och han blev lite ”bromsig” stundtals, det kommer att försvinna i takt med att han blir starkare. Trots att det var jobbigt så var han väldigt motiverad och avspänd. Han kämpade på väldigt väl och tog min hjälpgivning extremt bra. Han förstod vad jag menade hela tiden.

Vi var i en perfekt synk idag. Lika glada och i nuet båda två. Vi var Ellen & Palle när vi är som bäst.

Ridpasset landade på ca 5,5 kilometer och 38 minuter totalt. Inte särskilt långt i varken kilometer eller tid, ändå fick vi mycket gjort på ett mycket trevligt & bra sätt. Jag är skitnöjd. Lätt bästa ridpasset sedan vi satte igång efter skadan. Hoppas hoppas att detta håller i sig.

Publicerat iHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *