Hoppa till innehåll

NY VECKA!

Förra veckan var en sådan vecka då jag hann med mycket av det jag ville & vill.

Palle motionerades 4 gånger vilket jag tycker är ganska lagom för honom. Ida-Holly motionerades 5 gånger, det tycker jag är lagom för henne. Lillan tränade tre gånger, en vanlig promenad, en resa till ridhus och så en uppsutten skritt. Lagom för henne också. Jag själv tränade 4 gånger, perfekt.

Som om inte det vore nog så hann jag ut och äta med Z + Z:as föräldrar och en annan dag även fika med dem.

Plötsligt händer det alltså att man hinner med allt man vill utan att stupa på kuppen. Är det vad vi kallar en perfekt vecka? Ja det hade nog varit om dressyrträningen för Ulla hade varit lite mer angenäm😜

Hursomhelst, en ny vecka är här. Jag & Ida-Holly har bokat in oss på hoppträning imorgon. Mycket roligt! Utöver det inget särskilt planerat. Resor till ridbana/ridhus när möjligheten ges är givet. I helgen hoppas jag på att åka till ridhus med Lillan igen!

Palle efter sitt konditionspass i lördags.
Publicerat iAllmäntMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *