Hoppa till innehåll

LILLAN; uppsutten skritt!

Idag skrittade jag Lillan uppsuttet för andra gången. Kunde inte gått bättre. Såhär såg det ut:

Vi började med att skritta medans jag stod i stigbygeln för att se om hon var med på banan, det var hon!

Vi stannade så att jag kunde lägga över benet, sedan fortsatte vi att skritta.

Vi började med lite skritt i vänster varv för att sedan ta höger varv också. Hon känns lika självklar i båda varven. Vi passade på att lägga in några start & stopp också. Framåt var väldigt självklart, en lite kläm med benen + smackning så var hon igång. Duktig!

Hon känns ungefär lika hög som Palle, kanske lite lägre. Halsen är ganska lång ändå, det känns inte som en ponnyhals. Jag har ändå något framför mig. Hon är ju väldigt späd & liten, hoppas att hon växer lite till vår lilla fis!

Väldigt glad att vi fick till denna lilla träning idag, speciellt eftersom att det gått en vecka sedan jag senast var uppe. Jag vill hålla lite regelbundenhet. Imorgon drar arbetsveckan igång och då riktar jag mitt fokus på Palle & Ida-Holly, och då känns det extra skönt att Lillan fått sitt i helgen.

Publicerat iKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *