Hoppa till innehåll

NYTT PERSONBÄSTA PÅ 65%!!!

Jag & Merry gjorde idag vår fjärde start i MSV C:1. Vi red igenom programmet med 6 poäng som lägst och 8 poäng som högst. Resultatet blev 65% villket är nytt personbästa för oss på MSV nivå. Det finns mycket att förbättra och fler poäng att hämta, sakta men säkert jobbar vi oss uppåt. 

Det var lite av en lättnad att det gick så bra inne på banan. Jag hade nämligen fullt upp med honom på framridningen. Han var galet laddad. Puuuhhh!!! 

Ptrooo! PIGG!

 Lite städat, lugnt & ordentligt igen…

Pigg igen, haha!

Svårigheten när han är så pigg är att dels rida igenom honom men också att ha energi kvar inne på banan sedan. Förra veckan blev han matt inne på banan, men idag hade vi ganska lagom mycket energi därinne. Visst spänner han till lite ibland och vissa moment behöver bli bättre överlag, men på det stora hela kändes han påverkbar och harmonisk. Jag kunde rida programmet från punkt till punkt och göra mitt allra bästa. Domaren kommenterade just på att han såg & var väldigt positiv/glad. Roligt att hon tyckte det!

Ännu ett bra träningstillfälle på MSV C:1 alltså. Roligt med nytt personbäst också!

Publicerat iAllmäntTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *