Hoppa till innehåll

MIN SÖNDAG:

Hästarnas vinterhage är fruktansvärt lerig. Idag fick de en paus från leran i en utav våra andra hagar. Mycket glada hästar! Lillan & Ida-Holly sprang som galningar och jag var livrädd, men alla höll sig på benen och lugnade ner sig till slut. Palle stod och åt mitt i kaoset hela tiden, haha.

Efter hagbyte + stallfix så åkte jag & Merry på tävling. Ni kan läsa mer om den längre ner i bloggen. 

Efter tävlingen blev det en sväng till gymmet. Länge sedan jag var där. Tiden har inte funnits, när jag väl haft tid att träna så har det fått bli här hemma. 

Och efter gymmet satt jag upp två gånger på Lillan. Gick toppen! Longerade inget innan idag, hon sprang så det räckte imorse, haha. 

Och nu blir det detta!😍

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *