Hoppa till innehåll

63%

God eftermiddag! Jag & Merry har varit en vända i Linköping idag. Vi startade MSV C:1, han var superduktig och gjorde alla moment lydigt. Dock blev han matt och ”dog” lite inne på banan. Det gjorde att arbetet genom kroppen inte var tillräckligt bra för att rida in de 7:or som vi annars hade kunnat håva in. Vi slutade på 63% och även om det var tråkigt för att vi kan bättre så kan man inte prestera 110% varenda tävling.

Detta var vår tredje start i MSV C och vi behöver fler starter på denna nivå och bli bättre överlag för att jobba oss upp mot en högre procent. Så ja, jag är nöjd, samtidigt som det är surt att vi inte riktigt fick till kvalitén på grejerna eftersom att vi inte hade någon miss. Kraven är hårdare i MSV C och ekipagen man möter håller en helt annan klass. Jag & Merry står ut på framridningen, ofta är vi den enda ponnyn. Det är helt klart svårare att hävda sig, men jag tror att vi har fler poäng att rida in.

Kort & gott en lyckad tävling, men vi ruvar på något bättre. Förhoppningsvis är det bara en tidsfråga innan vi kan få till den där pangritten även på denna nivå. Även om vi är nya på denna nivå så är det något speciellt att rida in med Merry, vi är inte där för att delta, vi är där för att ge de andra en match om rosetterna. Han är bäst! 

Publicerat iAllmäntTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *