Hoppa till innehåll

DJUPVÅGSBEHANDLING

När jag passerade 20 år började mina krämpor att komma😉 Jag har haft tre riktigt tjuriga skador. Stressfraktur, diskbuktning och ett helt otroligt envist oidentifierat problem med vaderna. Det sist nämnda har varit mitt problem iår (började förra året). Hade stora problem i många månader. 

Testade flera olika strategier med vaderna. Inget hjälpte. I somras sket jag i allt och sprang i fjällen. I samma veva investerade jag i vadskydd från back on track, kinesiska koppar för att utföra koppning med, smörjde flitigt med Arnika med. Om det var den friska luften i fjällen(haha), vaderna som äntligen bara gav med sig eller om det var någon av de andra ”behandlingarna” som hjälpte är oklart. Använder regelbundet mina skydd från back on track och de kinesiska kopparna i förebyggande syfte.  

Nu har allt funkat kanon med kroppen, hoppas det fortsätter ett tag till. Jag är dock alltid nyfiken på sätt som jag kan hjälpa kroppen på. Jag går på massage någon gång ibland, men något som jag skulle vilja testa både på mig och på hästarna är djupvågsbehandling. Är det någon av er som läser som testat det? Hur upplever ni det? 

Publicerat iAllmänt

En kommentar

  1. Anonym Anonym

    Jag älskar det! Går då och då hos en tjej som jobbar med flera olika tekniker, bland annat djupvågsmassage, och det är fantastiskt. Älskar känslan! Mina muskler är aldrig så avslappnade som efter ett besök hos henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *