Hoppa till innehåll

HÄLLEBO MERIADOC; mer om dagens tävling!

Ja som ni redan kanske läst så hade vi inga stora missar idag, men formen/arbetet genom kroppen var inte riktigt där. Det gjorde att vi inte riktigt kunde lägga beslag på de poäng som jag hoppats på. Vi fick 63% idag. Hur eller hur så är jag väldigt nöjd ändå, vi är nya på denna nivån och för att vi ska kunna få 65% eller mer så kräver det att vi båda har en pangdag och lite tur också kanske. Vi är ju nya här, och än saknas det lite styrka. 

Här kommer lite bilder från framridningen:  

Merry var minst sagt PÅ idag. Mycket andrenalin. Kanske var det också därför som det dog lite innan på banan sedan. Jag förstår att han blir trött av att vara så på som han var. Han är väldigt skötsam, men också ganska mycket hingst. Han vill visa upp sig och han ger allt på framridningen. Han har fokus på mig, på hästarna och allt annat också. Ganska bra på att göra många saker samtidigt, haha. Det kan vara svårt för mig att lösgöra honom till 100% där, därför är det verkligen tacksamt att ägare Johanna förbereder honom så bra veckan inför tävling som hon alltid gör. 

 Fiiiiiin!!!

Merry vet på något sätt att det är viktigt inne på banan och jag är så glad över hur han gång på gång anstränger sig extra mycket för att lyssna på det jag har att säga. Han visar alltid bäst fokus där. Han är verkligen bäst när det gäller. Så roligt för mig som ryttare❤️

Publicerat iAllmäntTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *