Hoppa till innehåll

SAKNAR ATT BESÖKA SWB EQUESTRIAN WEEKS

SWB Equestrian Weeks eller Breeders om man så vill är verkligen ett arrangemang jag saknat att besöka. Blir särskilt påmind om det efter alla uppdateringar som varit under den senaste tiden, det har ju precis ägt rum. Jag & mamma gillar verkligen kolla på våra svenska ryttare och uppfödningar. 

Jag har varit dålig på att följa arrangemanget, men lade ändå märke till att det var två fadershingstar som hade mer än 1 avkomma med till 5-åringarnas final i hoppning. Roligt nog så var det Lillans pappa Singular LS La Silla och Palles pappa Heartbeat som båda hade två avkommor med. Vad det gällde 4-åringar, 6-åringar & 7-åringar var det andra hingstar som stack ut. 

Jag gillar att kolla på unghästar i både dressyr & hoppning men föredrar helt klart hoppningen eftersom att det är den grenen jag själv är mest aktiv i. 

Dessutom är det roligt att se unga hingstar tävla och att se lite av vad de olika hingstarna lämnar. Jag är inte alls insatt i avel, men det är väldigt intressant ändå. För att inte tala om testridningen. Jag har sett Charlotte testrida 4-åringarna i dressyr och Jeroen testrida de 5-åriga hopphästarna två gånger vardera om jag inte minns fel. Väldigt lärorikt och inspirerande. 

Förhoppningsvis kan jag & mamma åka dit nästa år igen! 

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *