Hoppa till innehåll

MÅNDAG

Idag har det varit en riktigt bra dag! 

Efter jobbet red jag ut på Palle. Han var riktigt fin. Tog en lite längre galopp i högre tempo där han fick flåsa och svettas lite, utöver det höll vi oss mestadels till skritt. Totalt en ridtur på ca 5,5 kilometer. Han var så rolig att rida idag!

Därefter longerade jag Lillan i 5-6 minuter. Hon var suverän. Rörde sig lätt & ledigt i båda varven och gjorde fina galoppfattningar åt båda håll. Hon bjöd framåt och visade självförtroende. Hon har förstått vad longeringen innebär och börjar känna sig duktig. Som avslutning hängde jag lite på henne igen. Idag stod jag helt i stigbygeln så att mitt huvud var vid ungefär den höjd som det skulle vara om jag satt på. Medans jag stod där så rörde jag henne rumpan och på den motsatta sidan med min högra hand. Jätteduktig verkligen. Hon gör mig verkligen så glad. Hon älskar att bli hämtad i hagen och lär sig fort. Väldigt ambitiös och motiverad liten häst🥰 

Innan jag gick in för att äta middag brände jag av 30 minuters styrka i hemmagymmet. Fokus på ben. Inte tränat på riktigt länge så detta lär kännas imorgon. Känns skönt att ha fått till ett pass. 

Publicerat iAllmäntMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *