Hoppa till innehåll

BRANDLARM!

Kräftskiva i fredags. Bröllop igår. Jättefint, trevligt och otroligt god mat! Fullt ös medvetslös denna helg alltså. 

Vi firade brudparet långt in på natten, jag tror att vi var tillbaka vid hotellet 03:00 inatt. Vi hinner inte mycket mer än somna innan vi vaknar med ett ryck av ett jättehögt larm. Först förstår vi inte vad som händer, men snart går det upp för oss att det är brandlarmet som går😱 På med kläder snabbt som attan och sedan ta sig ut. Väl ute i korridoren strömmade gäster ut från sina rum och vi gick i en rask ström mot bottenplan för att sedan ta oss ut. Sedan stod vi där alla hotellgäster i mörkret utanför hotellet och såg dumma ut. Brandbil med blåljus kom strax därefter och vi fick vänta ytterligare en stund innan det var säkert att gå in igen. Tydligen hade bastun varit igång hela natten och satt igång larmet. Ingen skada skedd alltså. En lättnad såklart.

Att sova efter den uppväckningen gick sådär, vi har i stort sett dygnat med en liten nap, haha. Nu är vi iallafall hemma sedan ett par timmar och jag har precis fixat klart stallet. Vi är som två zombies men tänkte ändå åka & handla inför veckan. Förhoppningsvis rullar det på autopilot, haha. 

Vi kan väl sammanfatta helgen med att jag behöver ytterligare en helg för att vila upp mig från helgen😂

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *