Hoppa till innehåll

SJUKSTUGA!

Jahopp. Då var det tydligen dags för en förkylning igen. Testat mig och är hemma från jobbet. Förhoppningsvis inkommer ett negativt provsvar imorgon så att jag kan återgå till jobbet och även vara med på allt roligt i helgen. Förutsatt att jag känner mig pigg. 

Jag är egentligen tillräckligt pigg för att rida något pass (ska mycket till för att man inte ska vara det, haha), men jag väljer att avstå för en förhoppningsvis snabb återhämtning. Longerat samtliga hästar istället. 

Ida-Holly fick jobba med travbommar på volt. Det löste hon bra. Tog tid på sig och var noggrann. Jag är väldigt nöjd med hur hon gjorde det. Jag gick sedan vidare med lite övergångar, dock var hon lite jäktig så hon var inte riktigt ”med”. Tog en liten paus och avslutade sedan med ytterligare något varv över bommarna för att sedan låta henne skritta. 

Lillan longerades några få minuter i skritt & trav. Fick testa två travbommar för första gången. Hon gjorde det jättebra direkt. Efter det stoppade jag foten i stigbygeln och gjorde kanske 20% av en uppsittning. Drog mig upp så pass mycket att foten som var kvar på marken lämnade marken med ett par centimeter. Gjorde det flera gånger och hon var mycket duktig! 

Palle longerades över bommar på rakt spår. Utöver det övergångar mellan skritt & trav samt trav & galopp. Han såg riktigt fin ut och gjorde allting jag bad om. Det blir betydligt fler övergångar i vänster varv då det är lättare att få till det när han ser mig. I höger varv fokuserar jag mer på att hålla ett jämnt tempo. Eftersom att han inte ser mig spänner han lätt till om jag ska ge kommandon i det varvet. 

Duktiga hästar idag. Lillan tycker träningen är roligast. Hon står vid grinden både före & efter att jag jobbat med henne . Hon vill alltid bli hämtad och göra mer. Jag blir så glad av henne❤️ 

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *