Hoppa till innehåll

INTENSIV HELG

God morgon! Lämnar en intensiv helg bakom mig. Detta blir nog en intensiv vecka, fast på ett annat sätt. Jag ska bland annat på kräftskiva & bröllop. Med det sagt så passar jag på att ge Palle en lugnare vecka. Han kommer att vila, skrittas i skogen och longeras någon gång. 

Jag kommer förmodligen bara att ha tid med hästarna måndag-onsdag. Så jag ska försöka att komma iväg till ridhus/ridbana med Ida-Holly en dag. Vi satsar på en uteritt idag och ridhus imorgon. 

Vi lasttränade lite med Lillan igår. Vi börjar med lite i taget. Igår gick vi halva vägen in två gånger. Det gjorde hon fint. Jag & mamma ska försöka att lastträna någon eller några gånger till inom kort. Och just det, Lillan galopperade för första gången med sadel på i höger varv igår. Vi har bara galopperat i vänster tidigare, hon var lite spändare i höger varv först, det är som bortblåst nu. Duktig tjej!

Så ja, det är väl grundplanen för denna vecka. Hoppas att ni har haft en bra helg och får en bra start på den nya veckan. Hörs snart igen!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *