Hoppa till innehåll

VI SÅGS IGEN, JAG & JEKYLL ISLAND

Gårdagen avslutades med fyrverkerier i St Marys!

Idag lånade vi en bil och for till Jekyll Island. 7 är sedan jag var där senast. Det hade verkligen förändrats. Lika vackert som jag mindes det, men allt hade verkligen boomat. Mer av allt, framförallt mer folk.

Vi började med Driftwood Beach, sedan lunch på restaurangen Tortuga Jacks, sen en guidad tur bland de gamla husen från slutet av 1800-talet. Jekyll Island var de rikas lekstuga. De åkte dit när det blev vinter på de ställen där de normalt sett bodde. Så dessa hus är deras ”små och enkla” semesterhus. Deras riktiga hus var bra mycket flådigare.

Sedan åkte vi till delen av ön som har ett sköldpaddecenter. Där räddar de skadade sköldpaddor, sedan släpps de ut i det fria igen. Vi avslutade med ett dopp i havet innan vi for hem igen. Härlig dag!

Driftwood Beach. Känt för de döda träden som pryder stranden.
Ett ”litet” semesterhus! Och detta var ett av de mindre husen. Många av de som hade hus här är familjer som vi känner till än idag, som Rockefeller.
Sköldpaddorna🐢 Utanför varje bassäng kan man läsa på skyltar om varför varje individ befinner sig på centret.
Publicerat iResor

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *