Hoppa till innehåll

FOURTH OF JULY

Vi började denna torsdag med nationaldagsfirande i St Marys. Det var en stor parad. Poliser, brandmän, scouter, lokala idrottsgrupper, politiker och massa mer. Längs gatan fanns det tält att köpa saker i samt många foodtrucks. Ett stort firande trots att det är en liten stad!
Efter det tog vi det lugnt. Åt lunch. Jag & Zacke gick en promenad i området.
Sedan bar det av till poolen. Golfbilen packades full, haha!
Parkering för golfbil🤪
Pooltime! I kväll ska vi ha en stor middag dagen till ära. Sedan kolla på fyrverkerier tror jag. Våra släktingar var bjudna till en fest med 150 personer, men vi valde att strunta i den. Tror att vi alla behöver vila upp oss lite!
Publicerat iResor

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *