Hoppa till innehåll

SÖNDAG

Hej allihopa! Kallt, blåsigt & regnigt är det. Kraftiga kastvindar och skyfall blandas om vartannat. Det var 6 ynka grader här imorse! Brrr!! Flughuvorna är av, täcken på!

Vi hoppade över tävlingen som jag egentligen hade viljat åka på med Ida. Det kändes viktigare att sätta igång Lillan efter hennes vila på 5 veckor samt Palle efter hans mini-vila på 5 dagar.

Igår lyckades vi att pricka in ett uppehåll och red hemma på ridbanan. Idag åkte vi till ridhus. Jag red ca 5 minuter på Lillan igår. Checkade att hon kändes okej med ryttare. Det gjorde hon. Idag red jag i ungefär 15 minuter. Ca 3 varv i trav åt vardera håll. Samma sak i galopp. Kändes väldigt bra! Tänker att vi fortsätter med ridpass på ca 10-20 minuter ett par gånger innan vi ökar till 25-30 minuter✊

Trots en vila på 5 veckor så var Lillan precis som vanligt. Skötte sig exemplariskt. Bara att köra. Reagerade dock på att det kändes som att hon vuxit? Jag tror faktiskt det. Palle har också vuxit, men bara om magen😅 Han sväller direkt när vi drar ner på motionen.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *