Hoppa till innehÄll

TORSDAG🇾đŸ‡Ș

Hej allihopa! Idag har jag haft en ganska lugn dag ÀndÄ. Var ivÀg och red en annan hÀst under förmiddagen. Ridit honom en gÄng tidigare. Efter det red jag Ida.

Nu Ă€r klockan strax efter 15:00 och det Ă€r snart dags att ta tag i lite bokföring. Vi har fĂ„tt ganska bra snits pĂ„ det nuđŸ€“ Efter det sĂ„ hoppas jag pĂ„ att vi ska komma ivĂ€g pĂ„ en liten utflykt med Idun.

Tillbaka till hÀstarna. Palle har faktiskt vilat sedan tÀvlingen i söndags. Jag ville ge honom nÄgra dagar ledigt, han var ju ivÀg bÄde lördag & söndag förra veckan. Dessutom lÄng resa till VÀstervik. Idealiskt hade ju varit att rida igÄng honom imorgon, men jag jobbar hela dagen och har efter det eventuellt lite andra saker att prioritera före. Kan bli sÄ att jag fÄr ta tag i det i helgen istÀllet.

PÄ tal om helgen. Hade lite lösa planer pÄ att tÀvla med Ida, men kan vara sÄ att jag prioriterar att rida Palle och Lillan i stÀllet. Tanken Àr att Lillan ska sÀttas igÄng under helgen och sedan hinnas ridas litegrann innan det blir vila för henne igen medans jag Àr i USA.

NĂ€sta helg Ă€r jag iallafall anmĂ€ld till finalen i division 3 dressyr som gĂ„r i Åseda. Kommande vecka blir det fokus pĂ„ att matcha Palle mot det sĂ„ att han Ă€r i sĂ„ optimal form som möjligt efter nuvarande förutsĂ€ttningar. Eftersom att det Ă€r de bĂ€sta lagen som gĂ„tt vidare sĂ„ kommer konkurrensen vara betydligt hĂ„rdare. BĂ„de individuellt och i laget. SpĂ€nnande ju!

Jag Ă€r ocksĂ„ mitt uppe i packningen och förberedelserna till USA. Det Ă€r inte lĂ„ngt kvar nu. Om vi hoppar fram 3 veckor i tiden sĂ„ Ă€r vi mitt uppe i vĂ„r USA-resađŸ€© Jag har lagt fram massor utav klĂ€der och redan packat ner de plagg som kĂ€nns givna. Sedan mĂ„ste det tvĂ€ttats lite mer. VĂ€skan ska vĂ€gas. Och det ska divideras om vad jag ska ta med & inte. Om lite drygt en vecka ska vi Ă„ka till Forex bank och vĂ€xla pengar💰 Vi börjar kĂ€nna oss redo!

Publicerat iAllmÀnt

Bli först att kommentera

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *