Hoppa till innehåll

MÅNDAG

Måndag & ny vecka. Denna vecka innebär lite nedtrappning för Ida. Hon ska vila samt joggas under den inledande delen av veckan. Sedan besök hos equiterapeut Mari.

Istället blir denna vecka all about Palle. Han hade en lite lugnare vecka förra veckan. Denna vecka så ska han förhoppningsvis tävla hoppning med mamma OCH dressyr med mig. Han har ett noga uttänkt schema fram till helgen för att vara i optimal form då.

Det är väl egentligen det som händer denna vecka. Lillan vilar denna vecka också, men jag hoppas på att vi snart kan sätta igång litegrann igen. Utöver ridning och hästarnas vardagsskötsel så är det jobb, Idun & egen träning på schemat som vanligt.

Hoppas att ni får en bra start på veckan. Hörs snart igen!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *