Hoppa till innehåll

MÅNDAG

God förmiddag! Här har det varit tyst sedan i fredags, det har varit fullt upp! I fredags dressyrtränade jag för Ulla med Ida. Utöver det var det en hel del annat att stå i samt förberedelser inför helgen. Zacke och Julia skulle nämligen springa Göteborgsvarvet, och jag hängde med. Vi stannade sedan i Borås natten mellan lördag & söndag för att sedan åka hemåt under söndagen. När vi kom hem så packade vi upp och fixade i ordning, sedan iväg på lite födelsedagsmiddag eftersom att pappa fyllde år.

Jag & Ida påväg till sommarhagen efter en bra träning i fredags.
I väntan på att Zacke och Julia springer Göteborgsvarvet.
Käk på kvällen!
STORT och fint hotellrum.
Födelsedagsmiddag igår kväll!

Det var min helg i stora & snabb drag. Det har varit trevligt. Nu tillbaka till jobb, hästar och det vanliga. Hörs snart igen!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *