Hoppa till innehÄll

😍

VÄr fina ridbana. SÄ tacksam för mina förÀldrar som Àr anledningen till att den blivit till. En dröm som blir sann. Vilken skillnad den gör. Det Àr sÄ skönt att slippa mÄnga av de resor som vi fÄtt göra i mÄnga Är. Det Àr dyrt att bygga en ridbana, men det ocksÄ vÀldigt dyrt att ligga pÄ vÀgarna flera dagar i veckan samt betala avgifter för att fÄ nyttja ridbanor & ridhus. I mÄnga fall mÄste man dessutom anpassa sig efter övriga ekipage dÀr. Det gör att man inte alltid kan trÀna pÄ det man sjÀlv vill. Dessutom vÀldigt tidskrÀvande. FörstÄr egentligen inte riktigt hur jag/vi fÄtt ihop allting.

Jag Ă€r sĂ„ nöjd med vad jag & mamma Ă€ndĂ„ Ă„stadkommit under Ă„ren utan ridbana. TvĂ„ hĂ€star upp till 130-hoppning. Det Ă€r Ă€ndĂ„ ganska sĂ€llan som jag hör om andra ryttare med liknande förutsĂ€ttningar som Ă€ndĂ„ hoppar pĂ„ 120-nivĂ„ och uppĂ„t. Det vill sĂ€ga ingen ridbana, inget ridhus och dessutom har min familj ingen bakgrund av att tĂ€vla. ÄndĂ„ har vi lyckats klĂ€ttra upp till MSV nivĂ„ i hoppning samt MSV C dressyr. Jag & mamma har lĂ€rt oss tillsammans och jag/vi har investerat mycket pengar i att trĂ€na för mĂ€nniskor för att samla ihop den kunskap som behövs.

Publicerat iAllmĂ€ntPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *