Hoppa till innehåll

HALT

Igår eftermiddag efter att jag jobbat klart och var klar med det viktigaste för dagen så var det dags att hoppa Lillan. Vi har inte hoppat på ett tag nu och jag var väldigt förväntansfull med tanke på hur fin hon varit det senaste. Vi gjorde i ordning och traskade till banan. Meeeeeeeen när jag suttit upp och börjar trava så känner jag att hon är halt. Jag hoppar av igen och kollar hovarna. Hittar en sten som möjligen kan ha orsakat hältan, men tyvärr så haltar hon fortfarande efter att jag plockat bort den. Det var faktiskt inte helt lätt att avgöra vilket ben, vi är fortfarande osäkra. Fanns inga andra tecken. Ingen ändring i hållning eller svullnad. Jaha. Bara att låta henne vila lite och hålla tummarna för att det är något som snabbt & enkelt kan läka själv. Hoppas verkligen att det var stenen och att hon inte får några komplikationer av det. Men det skulle väl vara för bra för att vara sant… Hoppas hoppas på snabb bättring iallafall🙏✊

Ny dag idag. Vaknade och kände mig helt förstörd. Känslan av feber och bara helt väck. Släppte ut hästarna och mockade (vet knappt hur jag löste det). Sedan rätt ner i sängen igen. Klev upp ca 10:30 nästa gång. Kände mig bättre då. Blev ännu bättre efter att jag pillat i mig C & D-vitamin. Sedan 3 mackor på det. Lyxiga mackor med lax på.

Tog mig sedan i kragen och red Ida ihop med mamma som red Palle. Kände mig så gott som återställd då. Otrolig vändning ändå. Mamma har varit sjuk nyligen så kanske fick en extremt snabb släng av hennes sjuka? Hoppas på att det är över iallafall, men bäst att ta det så lugnt som möjligt idag & imorgon tänker jag.

Hursomhelst. Både jag & mamma hoppade lite idag. Båda hästarna var mycket fina! Finns egentligen inte så mycket mer att säga. De var båda lugna, fokuserade och glada. Ungefär så som jag & mamma kände oss också tror jag. Supernöjda!

Jag & Ida!
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *