Hoppa till innehåll

PLANERING

Igår när vi kom hem från hingstvisningen så planerade jag & mamma. Vi tittar över när hästarna ska tränas och tävlas. Försöker att synka våra jobbtider så att vi kan hjälpas åt. Med Lillan, hoppning eller vid resor behöver vi ju t.ex. helst vara två. Det är verkligen FULLT UPP just nu. Inte helt lätt att få ihop allting, men nu har vi ett ganska bra utkast för de närmaste två veckorna.

Sedan planerade jag med min dressyrtränare. Vi har bokat in två träningar. Dessutom diskuterat hästarna och den senaste tävlingen. Rekommenderar verkligen att ha en tränare/mentor som ni kan bolla hästarna och tävling med. Inte ”bara” träna för. Min dressyrtränare (Ulla) tittar på nästan alla mina rundor och ger feedback.

Jag vill ju gärna hoppträna också. Men det får vänta lite till. Just nu går det faktiskt inte att få in i kalendern. Jag får se om jag lyckas med det i maj istället. Eftersom att dygnet inte har mer än 24 timmar så får man ibland tumma på saker. Att hoppträna regelbundet för hopptränare är svårt att få till för mig just nu. Målet är att komma iväg några gånger per år istället.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *