Hoppa till innehåll

MIN DAG

Idag har jag haft en ganska effektiv dag. Började med att släppa ut hästarna 06.30. I samband med det gjorde jag stallet samt ”kolla masken”. Förra gången vi kollade masken så hade Ida och Lillan ganska mycket mask. Palle ingenting. Vi får se vad vi får för resultat denna gången.

Efter det tog jag en liten runda men Idun, varierade mellan att gå och jogga. 30 minuter.

Sedan blev det jobb under förmiddag/dag. Efter det en vända på gymmet, ca 1,5 vecka sedan jag var där sist. Ska försöka att bli bättre på att planera in min träning. Nu har den kommit efter igen, svårt att hinna så mycket som jag vill. Jag vill kunna göra pull ups och bli starkare i bänk. För att jag ska bli det så bör jag köra överkropp 3 gånger i veckan. Det dröjer för länge mellan mina pass.

Under eftermiddag/kväll var det sedan dags för stallet och ridning. Red dressyr på Palle, han var fin!

Sedan hann jag & Zacke dessutom vara ute i skogen med Idun en timma. Jösses vad man kan hinna saker nu när det är så ljust.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *