Hoppa till innehåll

FÖRVÄNTANSFULL!

Jag är lite pirrig inför denna vecka. Går allt som tänkt så är det mycket roligt som händer. Dessutom har jag relativt mycket jobb på schemat. Kommer bli ganska intensivt, men då trivs jag!

Imorgon är det sista omgången på valpkursen. Det har verkligen varit roligt. Jag hoppas att vi kommer att gå på fler kurser i framtiden. Direkt efter kursen imorgon kommer vi att åka vidare mot kusin Zandra för ett USA-möte. Vi har lite grejer att planera och boka. Det börjar kännas verkligt nu, när får man börja packa?🤭

Hästarna vilade under de dagar då det var snö förra veckan. I lördags hade det smält, då red jag Palle & Ida. Jag efteranmälde mig till tävlingen som jag pratade om. Så igår red jag & Ida en 120-klass i Linköping. Tyvärr blev hon skrämd på framridningen. Och så ösregnade det. Flera små triggers staplades på varandra tills det började att koka över. Inne på banan trivs hon dock. Hon gjorde en bra runda i 120, men tyvärr två nedslag. Lite spänd i början innan det släppte helt. Film finns på Instagram denna gång.

Men det sagt så ska Lillan och Palle igång ordentligt denna vecka. Jag ska rida Palle idag. Han kändes jättefin i lördags, i dag ska vi jobba över lite små hinder.

Förhoppningsvis blir det tävling med Ida på fredag igen. De har tävlingar i Mantorp. Så om inget oförutsett inträffar så är tanken att åka dit och starta en nationell 120-klass.

På lördag händer något riktigt roligt. Jag, mamma & min lillasyster ska åka på hingstvisningen i Flyinge🎉 Det ser jag verkligen fram emot!

Efter tävlingen igår så hann vi med en liten utflykt till Brantefall!
Publicerat iAllmäntResor

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *