Hoppa till innehåll

❄️❄️❄️

Hästarna har vilat tisdag, onsdag, torsdag och idag på grund av snön. De har nämligen inga snösulor på sig längre.

Imorgon hoppas jag på att kunna skritta Palle och/eller Ida på grusvägarna. Möjligen rida på banan. Det har smält ganska bra.

Jag hade tänkt att åka till Linköping och tävla med Ida på söndag men beslutat mig för att inte efteranmäla mig. Dels på grund av uppladdningen, men mest för att jag vill ha bra framridningsmöjligheter. Speciellt efter en vecka som denna.

Det har kanske har hunnit smälta till söndag, förmodligen va? Hursomhelst. Lite för dålig uppladdning och en ganska lång resa för ett ”förmodligen”. Som det ser ut nu så satsar vi på att åka till ridhus eller rida hemma på söndag istället. Jag har nu riktat in blicken mot Mantorp som har tävling nästa vecka. Jag har också anmält Palle till en tävling, men den ligger ca 2 veckor bort. Så nya planer tävlingsplaner smids!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *