Hoppa till innehÄll

FOUNDATION IS KEY🔑

Ibland trÀffar jag frustrerade kunder med vÀrk och smÀrta. Jag kan hjÀlpa dem en bit pÄ vÀgen. Men i slutÀndan mÄste grunden vara solid. Det blir svÄrt att bygga vidare om man inte har nÄgot stadigt att bygga pÄ.

Grunden Àr enkelt förklarat kost, motion och mental hÀlsa. Utöver det mÄste man vÄga tro att kroppen vill lÀka och ha tÄlamod med processen. Ibland tar bra saker lite lÀngre tid Àn vad man tror.

Det finns inga mirakelövningar eller quick fixes. Vi Ă€r dessutom olika allihopa. Det som funkar för mig kanske inte funkar för dig. Överlag sĂ„ tror jag verkligen pĂ„ att utmana kroppens leder och muskler i vĂ€ldigt varierande rörelser. RörelsetrĂ€ning dĂ€r man fĂ„r komma ut i ledernas ytterlĂ€gen.

Jag upplever att mÄnga underskattar hur lÄng tid det faktiskt kan ta för kroppen att lÀka och hur snabbt man kan öka intensiteten i trÀningen efter en skada.

En annan sak som jag vill slÄ ett slag för att vÄga lyssna pÄ kroppen, svaren finns ofta inom oss om vi lÀr oss att lyssna.

Publicerat iPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *