Hoppa till innehåll

DAGENS RIDPASS:

Ida: Medelhårt ridpass. Mest galopp. Hon var pigg, men väldigt fin! Väldigt säker i galoppombytena. Vi red mycket varvbyten och lite roliga vägar i galoppen. Fokus på en aktiv, fräsch och genomsläpplig galopp utan att tappa balansen. Eftersom att hon bytte så bra idag så vävde jag in en hel del byten. Ett gött arbete som framförallt gynnar oss i hoppningen.

Palle: Lätt jogg med mamma. Såg väldigt balanserad och harmonisk ut hela ridpasset. Planen är att han ska få göra lite lätt jobb med bommar i helgen.

Lillan: Lätt jogg. Hon var lite stressad idag och kan bli lite harig och/eller het om det rinner över. Efter ett par varv så slappnade hon av. Då valde jag faktiskt att avrunda eftersom att jag vet att hon kan bli stressad igen om hon börjar bli lite trött. Förhoppningsvis kan vi jobba på lite mer nästa ridpass istället.

Publicerat iHållidejHeart PaalKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *