Hoppa till innehåll

VALPKURS

Igår kväll var det dags äntligen dags att starta valpkursen😀

Idun var verkligen SÅ duktig. Vi sa det typ 300 gånger i bilen på vägen hem, haha.

Jag har tidigare gått en fortsättningskurs (?) samt en agilitykurs med Bessie. Efter det valpkurs med Cassie. Zacke har aldrig gått på kurs, så han fick ha huvudansvaret under gårdagens tillfälle.

Bessie var en exceptionell hund. Jag behövde aldrig anstränga mig med henne. Hon var så otroligt lättlärd. Hon fick mig att framstå så otroligt mycket bättre än vad jag var, haha. Cassie var inte lika intelligent. Men hon var otroligt ambitiös och följsam. Hon var alltid fokuserad på sin förare.

Idun är ett yrväder som vill undersöka hela världen. Jag visste inte riktigt hur det skulle gå. Men som tidigare nämnt så var hon otroligt duktig. Hon skötte alla distraktioner så mycket bättre än vad jag trodde. Det är hennes största svårighet. Hon vill så gärna leka och hälsa på allt & alla.

Jag är absolut inte bra på att träna hundar. Men jag tycker ändå att jag har lite koll på hur man befäster saker som att gå i koppel, sitt, ligg, stanna och så vidare. Men man slappar till sig och glömmer bort lite saker också. Det kändes och känns verkligen värdefullt och välbehövligt att få lite nytändning, råd och inspiration till att kommunicera bättre.

Publicerat iIdun

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *