Hoppa till innehåll

DE SENASTE DAGARNA

Mamma & Palle i måndags.

Det snöar och regnar i stort sett varje dag. Fryser och tinar om vartannat. Ridhus är det bästa alternativet just nu. Jag & mamma åkte till ridhuset i måndags och idag. I helgen åker vi igen. Jag ska dessutom dit med Merry på fredag. Träligt att åka så mycket, men roligt att rida och vara igång. Hästarna har dessutom varit väldigt fina!

Hästarna innan vi åkte till ridhuset i måndags. Lillan har skött sig superbra när hon väntat här hemma.
Uppackning och vikning av rena handdukar på jobbet häromdagen.
Solen kom fram ett par minuter igår☀️
Råkade se denna bild i mitt flöde häromdagen. Påminde mig verkligen om när jag städade mitt rum när jag bodde hemma, haha.
Grått och tråkigt.
Men lite sötsaker piggar upp, haha. Kakan på sista bilden kallas för Roma-kaka. Helt klart en av mina favoriter!
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *