Hoppa till innehåll

TRÄNING 2024

Min träning kommer ju inte i första hand. Så några särskilda mål har jag inte. Jag försöker att träna varierat, fokus på hälsa i slutändan. Jag tycker att det är roligt med styrketräning, så det blir mest av den varan.

Idag filmade jag hela passet. Analyserade teknik & rörelsemönster. Dök upp några småsaker som jag ska försöka att hålla lite koll på.

Förra året ville jag kunna göra en pistol squat. Och det löste jag, betydligt snabbare än vad jag trodde faktiskt.

Iår skulle det vara kul att klara en pull up. Eftersom att det är varierande hur ofta jag tar mig till gymmet så ska jag försöka att göra pull ups (med gummiband) varje gång jag är där. Undantaget är om jag gjort det dagen innan.

En annan sak som skulle vara rolig är att ta 60kg i bänkpress igen. Nu gör jag 50kg gånger 8. Så jag tror faktiskt att en på 60kg finns där igen.

Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *