Hoppa till innehåll

PLANERING

När jag kom hem i går kväll så fick jag & mamma till en liten planeringsstund gällande igångsättning av hästarna framöver. Ifall inte ridhuset är bokat så är planen att åka dit både på onsdag & torsdag😃

Idag är det måndag. Jag började min dag med att släppa ut mina hästar. Sedan åkte jag till ytterligare ett stall och släppte ut hästarna där. När jag kom hem igen så tog jag itu med stallet här hemma.

Nu är klockan ca 10:40 och jag har precis ätit frukost. Jag brukar vänta med att äta tills jag är klar med alla morgonens sysslor. I eftermiddag/kväll är det jobb som gäller. Innan dess tänkte jag åka in till stan och gymma en snabbis.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *