Hoppa till innehåll

KALLT

En vacker men kall vinterdag idag. Min bil sa upp sig och ville inte starta, med lite hjälp så fick vi ordning på det till slut. Och så får vi börja hålla tummarna för att vattnet inte fryser i stallet.

De annars ganska korta promenaderna med Idun har fått bli ännu kortare. Hon har en fin päls och tål kyla bra, men det blev för kallt om tassarna & magen. Passade på att ta några snabba kort medans solen var framme!

Imorgon funderar jag på att göra ett nytt försök att rida Palle. Så att jag förhoppningsvis kanske kan sätta igång honom lite under veckan som kommer. Han är ju lite busig/stressad nu i början. Hade underlaget varit bättre så hade jag kunnat reda ut det. Han är såklart broddad, men en sluttande grusväg med tunt lager snö ovan isen gör att brodden tar sämre. Vill inte ha några tvära kast. Det var precis det han ägnade sig åt tidigare i veckan nämligen, haha.

Publicerat iAllmäntIdun

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *