Hoppa till innehåll

KAPITULERAR

Palle & Ida har vilat i 2 veckor. Lillan 3. Vi ska förhoppningsvis köpa ny transport, så vår gamla är utrensad och redo att lämnas i inbyte. Det innebär att vi inte kan köra med den just nu. Alltså har jag bara naturen kvar att rida i just nu.

Ida & Lillan behöver ridas i ridhus efter vila. Tänkte dock att jag skulle sätta igång Palle lite smått, men han var verkligen helgalen igår. När han var yngre så hade jag aldrig vågat, tänkte att det kanske skulle funka nu, men nä. Det slår över helt i hans huvud. Vila i kombination med riktigt busväder samt dåligt underlag var ingen bra kombo.

Hade väder & underlag varit bättre hade jag varit tuffare. Istället blev det en onödig risk för oss båda. Jag gav upp efter 10 minuter. Jag får se om jag gör ett nytt försök och kan komma till punkten då han lugnar sig. Annars får jag helt enkelt vänta på bättre väder & underlag.

Just nu kapitulerar jag lite inför denna jäkla vinter som varit ganska dålig, det har dock funkat ganska bra fram tills nu. Men vi går mot bättre tider och jag ser fram emot att sätta igång hästarna framöver🥰

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *