Hoppa till innehåll

FREDAG

Idag gick jag upp strax efter 05:00. Det blir tidiga morgnar nu när vi har Idun. Tack vare det så går hästarna går ute ett par timmar till om dagen. Häromdagen släppte jag in dem vid 23:00 i samband med Iduns sista kiss innan läggdags, sedan ut vid ca 06:00 då Idun brukar vilja gå upp.

Idag är Zacke iväg och jobbar. Jag har hand om Idun hela dagen, så jag hinner tyvärr inte rida. Men vi har gjort lite annat. Hon har varit med i stallet när jag mockade och även i garaget när jag tränade. Utöver det har vi gått flera små promenader. Vi brukar passa på att ta med Cassie på promenaderna. Hon har varit lite tveksam till att lämna trädgårdens trygga zon och har då VÄGRAT att följa med oss. Så vi har fått bära iväg henne och sedan släppa ner henne för att sedan gå hem. Tack vare Cassie så har hon snabbt blivit varm i kläderna och vågat följa med. Och tur är väl det. Hon måste leka och springa av sig utomhus. Inomhus blir hon en handfull med all energi och kastar sig efter allt som går att bita på, inklusive människofötter, haha.

Precis efter utsläpp imorse.
På promenad!
Finaste gänget.

Jag nämnde att hon hade klåda. Det har blivit mycket bättre efter att hon fick medicinen mot parasiter. Hon kliar sig fortfarande lite mer än vad jag skulle tycka är normalt, men det är stor skillnad. Innan var hon besvärad, det upplever jag inte att hon är nu. Skönt! Hoppas att det fortsätter så.

På söndag har hon varit här i 2 veckor. Hon har nu lärt sig kommandot sitt och även att ta ögonkontakt/ta undan nosen för att få en godis istället för att krafsa och/eller ”anfalla” handen som håller i godisen.

Publicerat iAllmäntIdun

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *