Hoppa till innehåll

UPDATE

Igår skulle valpen vi tingat besiktigats, men det blev uppskjutet tills idag. Så vi fortsätter att hoppas att allt går i lås helt enkelt. Går allt som det ska hämtas den imorgon!

Hästarna har en lugnare veckan, det har inte riktigt gått att få ihop allt. Ida & Palle reds iallafall i tisdags. Och sen reds alla 3 hästar i torsdags. Ida här hemma och Palle & Lillan i ridhus. Alla var duktiga! Men det går ingen nöd på dem, speciellt inte nu när det är fint väder.

Igår var jag på Dreamhack för första gången. Det var roligt faktiskt! Zacke har varit där en hel del under sin uppväxt, roligt att få se och ta del av det själv. Finns mycket att se & göra runt omkring.

Det fick nog vara sista grejen som jag & Zacke åker på framöver. Jag ville ju till Fitnessfestivalen med, men plånboken har sagt stopp. Nu måste vi planera och spara alla våra pengar till USA. Har börjat få resfeber och lite allmän ångest över att vi ska göra en så stor och lång resa.

Idag är det lördag och jag & Zacke är bjudna på julbord och fest. En tradition. Ska bli superkul!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *