Hoppa till innehåll

TAGGAD

Jag är så motiverad till att träna och rida Lillan nu efter hennes exemplariska beteende när vi var på öppen bana förra veckan. Det ihop med att hon nu kan galoppera över bommar på ett riktigt fint sätt. Det betyder att vi nu skulle kunna börja jobba med lite hinder igen.

Just nu finns inte tiden till att åka på öppen bana, och ridbanan här hemma har lite för hårt underlag nu innan den är klar. Speciellt för Lillan som är barfota. Dessutom får vi se hur mycket vi kan rida på den nu när det blir vinter. Men jag har iallafall bokat in en dressyrträning för Lillan om lite drygt två veckor, och sedan hoppas jag att det finns lite öppna banor som vi kan åka till kring jul & nyår.

Denna vecka händer det mycket för både mig & mamma. Det betyder att hästarna får en lugnare vecka. Men vi har iallafall joggat Ida & Palle idag så gott det gick på banan. Båda var mycket fina trots att förutsättningarna inte var de bästa. På torsdag satsar vi på ridhus eftersom att vädret tyvärr ser ut att bli dåligt inom de närmaste dagarna.

I helgen blir det förmodligen fullt ös igen. På fredag ska jag besöka Dreamhack för första gången, blir spännande. Känns verkligen som att jag är överallt och ingenstans, haha. På fredag besiktas även vår valp, hoppas🙏 På lördag väntar det årliga julbordet & fest. Söndag förhoppningsvis hämtning av valp. Iiiihhh!!

Jag har för övrigt påbörjat Merrys tävlingsresumé där jag summerar och går igenom vårat tävlingsår. Det kommer ut inom den närmsta veckan!

Hoppas att allt är bra er, nu ska jag in och jobba ett kort pass. Sedan blir det gymmet!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *