Hoppa till innehåll

FRAMÖVER

Hästarna har varit fina och ridpassen har gått bra både idag & igår. Tänkte bespara er babbel om dessa ridpass denna gång och istället berätta om lite roliga saker som händer framöver. Finns nämligen en hel del på schemat.

Först & främst så är planen att åka på öppen bana på fredag. Jag tror att vi tar med oss Palle & Lillan.

Det blir även lite musikevenemang i helgen😀 Fredag samt lördag så ska jag & Zacke åka till Klubb Noslake. Helgen efter det kommer att bli lika fullsmockad den. Då är det julbord & fest och förhoppningsvis även hämtning av vår nya hund. Och helgen efter det så funderar jag att på att åka en sväng till Fitnessfestivalen, men det beror lite på.

Sedan finns det ju lite annat som man gärna hade planerat in. Har åtminstone bokat in en hoppträning för Jenny lite längre fram i november. Får väl se om jag får tummen ur och kan träna för Anneli någon gång framöver också. Och såklart Ulla. Får se om jag lyckas planera in det eller om vi får ta det lite längre fram.

Klockan är i skrivande stund 14:30 och jag ska nu göra mig i ordning för att köra ett eftermiddag & kvällspass i massagestudion. Imorgon kör jag morgon & förmiddag.

Hoppas att allt är bra med er, hörs snart igen!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *