Hoppa till innehåll

SÅ DUKTIG❤️

Igår red jag Lillan igen efter hennes vila på 5 veckor. Jag förväntade mig att hon kanske skulle vara lite spänd, men nä, hon var så lugn, harmonisk, pigg, ambitiös och härlig som bara hon kan vara. Hon behöver lite mer tid än gemene häst, men det betyder inte att hon är tråkig att rida. Tvärt om. Hon är väldigt rolig.

Idag red jag henne igen, och hon var verkligen så fin. Stundtals en superfin siluett där hon verkligen använde sin kropp som jag ville. Bland det bästa hon gått.

Vi var i ridhuset både idag & igår eftersom att hon är trygg där. Men vi ska såklart vänja henne vid ridbanan så att vi kan rida där så småningom.

Vi älskar verkligen vår lilla Lillan❤️ Så kul att vara igång med henne igen!

Publicerat iAllmäntKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *